Сегодня:
Последние записи
Нагода спричинила обледеніння проводів, падіння дерев та пориви електроліній. На Дніпропетровщині енергетики працюють у посиленому режимі. За останню добу світло повернули у майже 24 тисячі домівок...
На 10 січня, Національний банк України встановив офіційний курс гривні до американського долара на рівні 38,23 грн. Курс долара виріс на 3 коп. Курс євро встановлений на рівні 41,82 грн. Він виріс ...
Сьогодні зранку, 10 січня, у Чорному морі на бойовому чергуванні перебувають два рашиські кораблі.Як повідомляє пресслужба ВМС, серед них відсутні ракетоносії.В Азовському морі перебуває один ворож...
Модернізований ЦНАП у Полтаві працює близько двох тижнів. За цей час люди вже отримали майже 2 тисячі адміністративних послуг у безбарʼєрному просторі.Про це 9-го січня повідомляє пресслужба Полтав...
Женская энергия - сайт для женщин
Баннер

Ви все життя готували сосиски неправильно: шеф-кухар розповів про найпоширеніші помилки

2023-10-23 15:11:04
Источник: https://www.5692.com.ua/

Ви все життя готували сосиски неправильно: шеф-кухар розповів про найпоширеніші помилки

Смачні, соковиті сосиски - це не щось надзвичайно складне в приготуванні, але, здавалося б, відомі рецепти можуть приховувати деякі важливі нюанси. Польський шеф-кухар Петро Огінський поділився своїми секретами ідеальних сосисок і попередив про типові помилки, яких слід уникати при їх варінні, передає cxid.info.

Як правильно варити сосиски

Однією з найважливіших помилок, яку роблять при приготуванні сосисок, є їх смаження або запікання. Зазвичай, ми намагаємося додати смаку та аромату, обсмажуючи сосиски на панцірній сковороді або гриль-решітці. Але, за словами Петра Огінського, це не найкращий спосіб готування. Основна проблема полягає в тому, що в сосисках можуть міститися солі, що включають нітрати або нітрити. Під впливом високої температури, такої як смаження або запікання, ці речовини можуть перетворюватися в нітрозаміни, які можуть бути шкідливими для здоров'я.

Також варто відмітити, що сосиски не можна варити у киплячій воді, як це зазвичай роблять. Шеф-кухар Петро Огінський рекомендує нагріти воду в каструлі до температури близько 75 градусів, а потім опустити продукти у воду. Важливо зберігати температуру між 72 і 75 градусами протягом всього процесу варіння. Вища температура не є необхідною, оскільки м'ясо в сосисках приготується, коли самі сосиски нагріються до температури близько 60 градусів.

Ці прості, але важливі кулінарні поради допоможуть зберегти смак та якість сосисок, зробивши їх ще смачнішими та безпечнішими для споживання. 


Суспільство
Частину людей постійно тягне одне до одного. Нерідко вони не можуть цього пояснити. Втім, потяг дуже і дуже сильний.Риби та РакУ цих знаків зодіаку спільна стихія – Вода. Вони неймовірно розуміють ...
Пригоди
Розпочалася шістсот вісімдесят шоста доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. За добу ворог завдав 5 ракетних та 52 авіаційних удари (застосувавши 3 ударних БпЛА т...
Суспільство
Станом на 10 січня Україна продовжує боротися з російськими окупантами та ліквідовувати особовий склад орків і їх техніку. За добу українські військові ліквідували 800 рашистів. Як повідомляє ...
Кримінал
Патрулюючи вулицю Засумську, патрульні роти тактико-оперативного реагування (ТОР) виявили чоловіка, який порушував публічний порядок.Під час перевірки особи 37-річного громадянина охоронці порядку ...