Пастила - натуральний десерт яким можна замінити цукерки. Вона є дуже корисную, та не шкодить фігурі дівчат.
Приготувати її можна вдома, та це не потребує великих зусиль.
Для початку вимийте яблука та обсушіть їх. Потім прогрійте духовку до 180 градусів та запікайте 15 хвилин. Відокремте м'якоть від кісточок та шкірки. Збийте у блендері.
На кожні 500 грам маси потрібно 170 грам цукру (або експериментуйте). Підсипайте цукру та яєчний білок під час збивання. Цей процес повинен зайняти не менше 10 хвилин, а результат має бути схожим на пишну масу.
Потім застелите лист папером і викладайте масу. Сушіть у духовці до 6 годин за температури 70 градусів. Пастилу необхідно сушити з прочиненими дверцятами духовки. Це потрібно для випаровування вологи. В ідеалі пастила стане кремового кольору. Охолоджувати пастилу потрібно до 12 годин.
Читайте також: Якщо набридла яєшня: що приготувати на сніданок із яєць.