Сегодня:
Последние записи
Нагода спричинила обледеніння проводів, падіння дерев та пориви електроліній. На Дніпропетровщині енергетики працюють у посиленому режимі. За останню добу світло повернули у майже 24 тисячі домівок...
На 10 січня, Національний банк України встановив офіційний курс гривні до американського долара на рівні 38,23 грн. Курс долара виріс на 3 коп. Курс євро встановлений на рівні 41,82 грн. Він виріс ...
Сьогодні зранку, 10 січня, у Чорному морі на бойовому чергуванні перебувають два рашиські кораблі.Як повідомляє пресслужба ВМС, серед них відсутні ракетоносії.В Азовському морі перебуває один ворож...
Модернізований ЦНАП у Полтаві працює близько двох тижнів. За цей час люди вже отримали майже 2 тисячі адміністративних послуг у безбарʼєрному просторі.Про це 9-го січня повідомляє пресслужба Полтав...
Женская энергия - сайт для женщин
Баннер

Суботній рецепт: торт "Пташине молоко"

2024-01-06 19:24:36
Источник: https://www.0462.ua/

Суботній рецепт: торт

Дуже смачний, ніжний і легкий торт "Пташине молоко" є фаворитом у багатьох. Детальний покроковий рецепт торта дозволить навіть новачкові в кулінарії створити кулінарний шедевр і здивувати своїх близьких незрівнянним смачним тортиком.

Інгредієнти:

Для коржа:

  • Жовтки – з 3 яєць;
  • Цукор – 60 г.;
  • Борошно – 60 г.;
  • Вода – 1 ст.л.;
  • Ванільний цукор 10 г.

Для суфле:

  • Вода – 100 мл.;
  • Агар-агар – 2 ч.л.;
  • Цукор – 300 г.;
  • Молоко згущене – 100 мл.;
  • Масло – 200 г.;
  • Білок – з 3 яєць;
  • Лимонна кислота – на кінчику ножа.

Для глазурі:

  • Шоколад – 50 г.;
  • Масло – 25 г.

Жовтки збиваємо з цукром, ванільним цукром та водою до утворення світлої пишної маси. Додаємо пересіяне борошно, акуратно перемішуємо.

Викладаємо тісто у форму (20 см) і відправляємо у розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин.

Агар-агар заливаємо холодною водою та залишаємо на 15 хвилин.

Масло (кімнатної температури) збиваємо з згущеним молоком (також кімнатної температури).

Агар-агар ставимо на середній вогонь, довести до кипіння, всипати цукор і варити, помішуючи 10-15 хвилин, сироп не має стікати з ложки, а злегка тягнутися. Зняти каструльку з вогню.Білки збиваємо з лимонною кислотою в міцну піну, не припиняючи збивати, тонкою цівкою ввести зварений сироп. Маса сильно збільшиться в об’ємі. Потім додати масляний крем і перемішати міксером в однорідну масу.

На холодний корж виливаємо отримане суфле та залишаємо застигати.

Коли суфле застигне, розтоплюємо на водяній бані шоколад з маслом. Коли наша глазур вистигне, виливаємо її на торт. Ставимо торт в холодильник на кілька годин.

Знімаємо роз’ємну форму та подіємо торт до столу.

Смачного!


Суспільство
Частину людей постійно тягне одне до одного. Нерідко вони не можуть цього пояснити. Втім, потяг дуже і дуже сильний.Риби та РакУ цих знаків зодіаку спільна стихія – Вода. Вони неймовірно розуміють ...
Пригоди
Розпочалася шістсот вісімдесят шоста доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. За добу ворог завдав 5 ракетних та 52 авіаційних удари (застосувавши 3 ударних БпЛА т...
Суспільство
Станом на 10 січня Україна продовжує боротися з російськими окупантами та ліквідовувати особовий склад орків і їх техніку. За добу українські військові ліквідували 800 рашистів. Як повідомляє ...
Кримінал
Патрулюючи вулицю Засумську, патрульні роти тактико-оперативного реагування (ТОР) виявили чоловіка, який порушував публічний порядок.Під час перевірки особи 37-річного громадянина охоронці порядку ...