Сегодня:
Последние записи
Нагода спричинила обледеніння проводів, падіння дерев та пориви електроліній. На Дніпропетровщині енергетики працюють у посиленому режимі. За останню добу світло повернули у майже 24 тисячі домівок...
На 10 січня, Національний банк України встановив офіційний курс гривні до американського долара на рівні 38,23 грн. Курс долара виріс на 3 коп. Курс євро встановлений на рівні 41,82 грн. Він виріс ...
Сьогодні зранку, 10 січня, у Чорному морі на бойовому чергуванні перебувають два рашиські кораблі.Як повідомляє пресслужба ВМС, серед них відсутні ракетоносії.В Азовському морі перебуває один ворож...
Модернізований ЦНАП у Полтаві працює близько двох тижнів. За цей час люди вже отримали майже 2 тисячі адміністративних послуг у безбарʼєрному просторі.Про це 9-го січня повідомляє пресслужба Полтав...
Женская энергия - сайт для женщин
Баннер

Ідеальний суп після свят: рецепт від досвідчених господинь

2024-01-03 15:49:29
Источник: https://www.5692.com.ua/

Ідеальний суп після свят: рецепт від досвідчених господинь

Після свят, коли смаколики і алкоголь вже здійснили свій вплив на організм, прийшов час для насправжнього супового рятівника. Звісно, найпопулярніші супи, такі як окрошка, борщ, солянка та грибний, мають свої шанувальників. Проте, досвідчені господині знають рецепт "супчика на кожен день", який поверне енергію після Новорічних свят і покращить травлення.

Інгредієнти:

  • 2 цибулі ріпчасті;
  • 2 моркви;
  • 2 курячі ніжки;
  • 2 літри води;
  • 2 зубчики часнику;
  • 3 картоплі;
  • 2 яйця;
  • дрібка солі;
  • 80 г борошна;
  • 1 ч. л. прованських трав;
  • кріп.

Спосіб приготування:

Наріжте крупно моркву та одну цибулину, додайте курячі ніжки в каструлю й залийте водою. Варіть ніжки до готовності.

Дрібно наріжте другу цибулину та обсмажте її на сковорідці в рослинній олії.

Натріть на крупну тертку моркву та додайте до цибулі.

Додайте часник до обсмажених овочів, перемішайте і продовжуйте смажити.

Зніміть піну з поверхні бульйону, вийміть овочі та м'ясо.

Додайте в бульйон зажарку з овочів.

Очистіть картоплю та наріжте маленькими кубиками. Варіть під кришкою протягом 15-20 хвилин.

Відокремте м'ясо від кістки та додайте до бульйону.

Розбийте яйця в окрему миску, додайте борошно і добре перемішайте.

Додавайте по чайній ложці тісто в суп.

Посоліть суп, додайте прованські трави і дайте варитися під кришкою ще 5-10 хвилин.

Приправте кріпом і насолоджуйтеся готовим супом.

Цей суп може не тільки покращити травлення, але й додати нових кольорів до вашого звичайного меню. Спробуйте цей простий і смачний рецепт, і він стане невід'ємною частиною вашого кулінарного досвіду.


Суспільство
Частину людей постійно тягне одне до одного. Нерідко вони не можуть цього пояснити. Втім, потяг дуже і дуже сильний.Риби та РакУ цих знаків зодіаку спільна стихія – Вода. Вони неймовірно розуміють ...
Пригоди
Розпочалася шістсот вісімдесят шоста доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. За добу ворог завдав 5 ракетних та 52 авіаційних удари (застосувавши 3 ударних БпЛА т...
Суспільство
Станом на 10 січня Україна продовжує боротися з російськими окупантами та ліквідовувати особовий склад орків і їх техніку. За добу українські військові ліквідували 800 рашистів. Як повідомляє ...
Кримінал
Патрулюючи вулицю Засумську, патрульні роти тактико-оперативного реагування (ТОР) виявили чоловіка, який порушував публічний порядок.Під час перевірки особи 37-річного громадянина охоронці порядку ...