Сегодня:
Последние записи
Нагода спричинила обледеніння проводів, падіння дерев та пориви електроліній. На Дніпропетровщині енергетики працюють у посиленому режимі. За останню добу світло повернули у майже 24 тисячі домівок...
На 10 січня, Національний банк України встановив офіційний курс гривні до американського долара на рівні 38,23 грн. Курс долара виріс на 3 коп. Курс євро встановлений на рівні 41,82 грн. Він виріс ...
Сьогодні зранку, 10 січня, у Чорному морі на бойовому чергуванні перебувають два рашиські кораблі.Як повідомляє пресслужба ВМС, серед них відсутні ракетоносії.В Азовському морі перебуває один ворож...
Модернізований ЦНАП у Полтаві працює близько двох тижнів. За цей час люди вже отримали майже 2 тисячі адміністративних послуг у безбарʼєрному просторі.Про це 9-го січня повідомляє пресслужба Полтав...
Женская энергия - сайт для женщин
Баннер

Як перевірити варену ковбасу: розпізнаємо обман виробників

2023-12-24 12:40:46
Источник: https://www.5692.com.ua/

Як перевірити варену ковбасу: розпізнаємо обман виробників

Обираючи продукти в магазині, ми сподіваємося купити якісні, без зайвих домішок компоненти, які тішитимуть не тільки приємним смаком, а й хорошим складом. Деякі прості рекомендації допоможуть вам самостійно провести перевірку і визначити, якої якості ви купили той чи інший інгредієнт.

Про це повідомляє Апостроф.

Цей продукт користується популярністю, і його часто можна побачити в нашому як щоденному меню, так і святковому. Тому, знаючи певні хитрощі, ви зможете обрати більш-менш натуральний виріб замість штучного.

На що слід звернути увагу під час вибору вареної ковбаси

  • Якісний, виготовлений із дотриманням усіх необхідних технологій, продукт має суху оболонку або злегка зволожену.
  • Її консистенція має бути пружною, а фарш у жодному разі не рожевого кольору.
  • Якщо при розрізі ви помітили наявність повітряних бульбашок - це вказує на порушення технологічних умов, тобто м'ясо мало велику вологість і його неодноразово розморожували.
  • Склад на етикетці - часто виробники замість справжнього м'яса нашпиговують продукт різними харчовими добавками - для того, щоб він збільшився в об'ємі та ставав важчим. Серед таких харчових добавок Е1200 - низькокалорійний штучний згущувач, що утримує вологу, та підсолоджувач, завдяки якому виробник може заробити більше. Подібної добавки у вареній ковбасі може бути третина маси.
  • Ще один спосіб перевірити якість продукту такий: відріжте скибочку ковбаси і стисніть її - якщо при цьому вона сильно деформується, значить, варена ковбаса містить у своєму складі мінімальну кількість м'яса.

Суспільство
Частину людей постійно тягне одне до одного. Нерідко вони не можуть цього пояснити. Втім, потяг дуже і дуже сильний.Риби та РакУ цих знаків зодіаку спільна стихія – Вода. Вони неймовірно розуміють ...
Пригоди
Розпочалася шістсот вісімдесят шоста доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. За добу ворог завдав 5 ракетних та 52 авіаційних удари (застосувавши 3 ударних БпЛА т...
Суспільство
Станом на 10 січня Україна продовжує боротися з російськими окупантами та ліквідовувати особовий склад орків і їх техніку. За добу українські військові ліквідували 800 рашистів. Як повідомляє ...
Кримінал
Патрулюючи вулицю Засумську, патрульні роти тактико-оперативного реагування (ТОР) виявили чоловіка, який порушував публічний порядок.Під час перевірки особи 37-річного громадянина охоронці порядку ...