Сегодня:
Последние записи
Нагода спричинила обледеніння проводів, падіння дерев та пориви електроліній. На Дніпропетровщині енергетики працюють у посиленому режимі. За останню добу світло повернули у майже 24 тисячі домівок...
На 10 січня, Національний банк України встановив офіційний курс гривні до американського долара на рівні 38,23 грн. Курс долара виріс на 3 коп. Курс євро встановлений на рівні 41,82 грн. Він виріс ...
Сьогодні зранку, 10 січня, у Чорному морі на бойовому чергуванні перебувають два рашиські кораблі.Як повідомляє пресслужба ВМС, серед них відсутні ракетоносії.В Азовському морі перебуває один ворож...
Модернізований ЦНАП у Полтаві працює близько двох тижнів. За цей час люди вже отримали майже 2 тисячі адміністративних послуг у безбарʼєрному просторі.Про це 9-го січня повідомляє пресслужба Полтав...
Женская энергия - сайт для женщин
Баннер

Ось що зробить пельмені в 100 разів смачнішими: простий лайфхак для витонченого смаку

2023-12-24 07:06:26
Источник: https://www.5692.com.ua/

Ось що зробить пельмені в 100 разів смачнішими: простий лайфхак для витонченого смаку

Таку популярну приправу, як лавровий лист, найчастіше додають до супів, м'ясних та овочевих страв. Але її можна використовувати і для багатьох інших страв, зокрема пельменів. За допомогою цієї спеції смак пельменів набагато покращиться, стане яскравішим і витонченим.

Однак, додаючи лавровий лист у пельмені, важливо не припуститися помилок, через які можна й зіпсувати страву. Для цього потрібно знати, коли та в якій кількості класти лавровий лист під час варіння пельменів. Усіма нюансами поділилось ТСН.ua.

Як додавати лавровий лист в пельмені

Про те, коли потрібно додавати лавровий лист в пельмені – до чи після кипіння – досі сперечаються кулінари. Насправді все залежить від смакових уподобань: якщо ви не хочете, щоб страва вийшла надто пряною, краще зробити це після закипання води. Далі слід зменшити вогонь, прикрити каструлю кришкою і варити пельмені до готовності.

Якщо додати забагато лаврового листа, то приправа затьмарить весь аромат пельменів. Тому слід запам'ятати такі пропорції пельменів, води і лаврового листа:

  • 500 г заморожених пельменів;
  • 1,5 літра води;
  • 2-3 лаврових листа.

Крім того, у воду після закипання потрібно додати 1-1,5 чайної ложки солі, також можна кинути 2-3 горошини перцю.

А щоб пельмені не злипалися у процесі варіння, експерти радять додати 1 столову ложку олії і перші хвилини постійно їх перемішувати. Середній час варіння пельменів після закипання - 5-7 хвилин.


Суспільство
Частину людей постійно тягне одне до одного. Нерідко вони не можуть цього пояснити. Втім, потяг дуже і дуже сильний.Риби та РакУ цих знаків зодіаку спільна стихія – Вода. Вони неймовірно розуміють ...
Пригоди
Розпочалася шістсот вісімдесят шоста доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. За добу ворог завдав 5 ракетних та 52 авіаційних удари (застосувавши 3 ударних БпЛА т...
Суспільство
Станом на 10 січня Україна продовжує боротися з російськими окупантами та ліквідовувати особовий склад орків і їх техніку. За добу українські військові ліквідували 800 рашистів. Як повідомляє ...
Кримінал
Патрулюючи вулицю Засумську, патрульні роти тактико-оперативного реагування (ТОР) виявили чоловіка, який порушував публічний порядок.Під час перевірки особи 37-річного громадянина охоронці порядку ...