Сегодня:
Последние записи
Нагода спричинила обледеніння проводів, падіння дерев та пориви електроліній. На Дніпропетровщині енергетики працюють у посиленому режимі. За останню добу світло повернули у майже 24 тисячі домівок...
На 10 січня, Національний банк України встановив офіційний курс гривні до американського долара на рівні 38,23 грн. Курс долара виріс на 3 коп. Курс євро встановлений на рівні 41,82 грн. Він виріс ...
Сьогодні зранку, 10 січня, у Чорному морі на бойовому чергуванні перебувають два рашиські кораблі.Як повідомляє пресслужба ВМС, серед них відсутні ракетоносії.В Азовському морі перебуває один ворож...
Модернізований ЦНАП у Полтаві працює близько двох тижнів. За цей час люди вже отримали майже 2 тисячі адміністративних послуг у безбарʼєрному просторі.Про це 9-го січня повідомляє пресслужба Полтав...
Женская энергия - сайт для женщин
Баннер

Кухар вразив мільйони користувачів TikTok: який секретний інгредієнт робить смажену картоплю неймовірно хрусткою

2023-11-19 10:54:03
Источник: https://www.5692.com.ua/

Кухар вразив мільйони користувачів TikTok: який секретний інгредієнт робить смажену картоплю неймовірно хрусткою

Шеф-кухар Гаррісон Вебб, який веде TikTok і має величезну кількість підписників, поділився секретом приготування смаженої картоплі. Вона виходить неймовірно хрусткою та смачною.

Шанувальники оцінили рецепт, назвавши страву "божественною", пише УНІАН із посиланням на Express. Відео зібрало понад 6,8 мільйона переглядів.

Як приготувати "божественну" картоплю із хрусткою скоринкою

Кухар продемонстрував у відеороліку, як готує картоплю у духовці. Секретний інгредієнт рецепту Вебба - гусячий жир. Саме завдяки ньому формується апетитна хрустка і золотиста скоринка. Гусячий жир має високу температуру димлення, тому забезпечує рівномірне приготування картоплі.

Для приготування страви потрібно:

  • порізати картоплю на четвертинки та промити у холодній воді, щоб позбутись зайвого крохмалю;
  • приправити часником, розмарином, сіллю та перцем;
  • поставити картоплю у духовку, розігріту до 180 градусів.

Важливим нюансом є те, що гусячий жир додається прямо у форму для запікання, поки картопля вариться до м’якості. Щойно овочі приготуються, їх слід дістати з води, залишити на 5 хвилин, а потім полити розігрітим гусячим жиром і поставити в духовку. Картоплю потрібно регулярно перемішувати.

Крім того, Вебб радить заправляти страву лимонним соком. В описі відео додається, що гусячий жир містить менше насичених жирів, ніж вершкове масло та сало, при цьому в ньому багато мононенасичених і поліненасичених жирів, які корисні для серця.


Суспільство
Частину людей постійно тягне одне до одного. Нерідко вони не можуть цього пояснити. Втім, потяг дуже і дуже сильний.Риби та РакУ цих знаків зодіаку спільна стихія – Вода. Вони неймовірно розуміють ...
Пригоди
Розпочалася шістсот вісімдесят шоста доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. За добу ворог завдав 5 ракетних та 52 авіаційних удари (застосувавши 3 ударних БпЛА т...
Суспільство
Станом на 10 січня Україна продовжує боротися з російськими окупантами та ліквідовувати особовий склад орків і їх техніку. За добу українські військові ліквідували 800 рашистів. Як повідомляє ...
Кримінал
Патрулюючи вулицю Засумську, патрульні роти тактико-оперативного реагування (ТОР) виявили чоловіка, який порушував публічний порядок.Під час перевірки особи 37-річного громадянина охоронці порядку ...