Сегодня:
Последние записи
Нагода спричинила обледеніння проводів, падіння дерев та пориви електроліній. На Дніпропетровщині енергетики працюють у посиленому режимі. За останню добу світло повернули у майже 24 тисячі домівок...
На 10 січня, Національний банк України встановив офіційний курс гривні до американського долара на рівні 38,23 грн. Курс долара виріс на 3 коп. Курс євро встановлений на рівні 41,82 грн. Він виріс ...
Сьогодні зранку, 10 січня, у Чорному морі на бойовому чергуванні перебувають два рашиські кораблі.Як повідомляє пресслужба ВМС, серед них відсутні ракетоносії.В Азовському морі перебуває один ворож...
Модернізований ЦНАП у Полтаві працює близько двох тижнів. За цей час люди вже отримали майже 2 тисячі адміністративних послуг у безбарʼєрному просторі.Про це 9-го січня повідомляє пресслужба Полтав...
Женская энергия - сайт для женщин
Баннер

Суботній рецепт: салат з квасолею та овочами на зиму

2023-09-16 14:59:17
Источник: https://www.0462.ua/

Суботній рецепт: салат з квасолею та овочами на зиму

світлина порталу "Smakotainfo.com"

Салат з квасолею та овочами на зиму – прекрасний та дуже смачний салат на зиму. Такий салaт виходить досить ситним, його можна вживати, як самостійну страву, або як додаток до перших або других страв.

Про це повідомляє портал "Smakotainfo.com"

Салат з квасолею та овочами на зиму – прекрасно підійде для швидкого приготування супу – бульйон, картопля, баночка салату і суп готовий. З поданих нижче інгредієнтів виходить близько 2 л готового салату.

Інгредієнти

  • Баклажани – 1 кг.
  • Морква – 250 г.
  • Перець болгарський – 250 г.
  • Часник – 100 г.
  • Помідори – 800 г.
  • Сіль – 3 ст.л.
  • Цукор – 2 ст.л.
  • Оцет (9%) – 50 мл.
  • Олія – 175 мл.
  • Квасоля – 250 г.
  • Вода – 500 мл.

Рецепт приготування

Квасолю заздалегідь замочуємо на 6-8 годин у холодній воді. Змінюємо воду, відварюємо до готовності, залишаємо у воді.

Баклажани чистимо, ріжемо соломкою, заливаємо водою з сіллю (500 мл води + 2 ст.л. солі), залишаємо на 30 хвилин.

Помідори та часник перемелюємо на м’ясорубці.

Перець та моркву ріжемо соломкою.

Помідори з часником переливаємо в каструлю, доводимо до кипіння, додаємо сіль (1 ст.л.), цукор, олію, перець та моркву. Добре усе вимішуємо і варимо 30 хвилин (після закипання).

Баклажани відціджуємо, добре промиваємо, відтискаємо, додаємо до овочів разом із квасолею. Варимо ще 20 хвилин.

За 5 хвилин до кінця приготування вливаємо оцет, добре вимішуємо.

Киплячий салат викладаємо в стерилізовані банки, закриваємо стерилізованими кришками. Вкриваємо теплою ковдрою до охолодження.

Смачного!

Хочете швидше дізнаватися про найцікавіші і найважливіші новини?
Приєднуйтесь до наших каналів:
- в TELEGRAM
- у VIBER
- в 
INSTAGRAM
Тут тільки найактульніші відео, новини та історії Чернігова!


Суспільство
Частину людей постійно тягне одне до одного. Нерідко вони не можуть цього пояснити. Втім, потяг дуже і дуже сильний.Риби та РакУ цих знаків зодіаку спільна стихія – Вода. Вони неймовірно розуміють ...
Пригоди
Розпочалася шістсот вісімдесят шоста доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. За добу ворог завдав 5 ракетних та 52 авіаційних удари (застосувавши 3 ударних БпЛА т...
Суспільство
Станом на 10 січня Україна продовжує боротися з російськими окупантами та ліквідовувати особовий склад орків і їх техніку. За добу українські військові ліквідували 800 рашистів. Як повідомляє ...
Кримінал
Патрулюючи вулицю Засумську, патрульні роти тактико-оперативного реагування (ТОР) виявили чоловіка, який порушував публічний порядок.Під час перевірки особи 37-річного громадянина охоронці порядку ...