Сегодня:
Последние записи
Нагода спричинила обледеніння проводів, падіння дерев та пориви електроліній. На Дніпропетровщині енергетики працюють у посиленому режимі. За останню добу світло повернули у майже 24 тисячі домівок...
На 10 січня, Національний банк України встановив офіційний курс гривні до американського долара на рівні 38,23 грн. Курс долара виріс на 3 коп. Курс євро встановлений на рівні 41,82 грн. Він виріс ...
Сьогодні зранку, 10 січня, у Чорному морі на бойовому чергуванні перебувають два рашиські кораблі.Як повідомляє пресслужба ВМС, серед них відсутні ракетоносії.В Азовському морі перебуває один ворож...
Модернізований ЦНАП у Полтаві працює близько двох тижнів. За цей час люди вже отримали майже 2 тисячі адміністративних послуг у безбарʼєрному просторі.Про це 9-го січня повідомляє пресслужба Полтав...
Женская энергия - сайт для женщин
Баннер

Ніжне, повітряне картопляне пюре, яке тане у роті: який секретний інгредієнт зробить страву неперевершеною

2023-09-06 16:49:17
Источник: https://www.5692.com.ua/

Ніжне, повітряне картопляне пюре, яке тане у роті: який секретний інгредієнт зробить страву неперевершеною

Картопляне пюре – один з найсмачніших та найулюбленіших багатьма гарнірів, який чудово поєднується з м'ясом, овочами, рибою. Також його можна їсти як самостійну страву. Головне – правильно приготувати пюре, щоб воно не мало грудочок, було ніжним та пишним.

Що потрібно додавати в пюре

Багато хто звик заправляти пюре вершками, сподіваючись, що цей продукт за рахунок своєї жирності та ніжності зробить страву смачнішою. Але це не зовсім так, оскільки через вершковий інгредієнт картопляне пюре часто набуває невдалої консистенції. Воно втрачає бажану повітряність.

Тому краще використовувати більш вдалу альтернативу – сметану. Цей інгредієнт здатен надати страві ніжності і більшого багатства смаку. Його слід використовувати у поєднанні з молоком, а також можна додавати в пюре масло.

При приготуванні пюре потрібно додавати ці компоненти у такому порядку:

  • спочатку покласти вершкове масло;
  • потім змішати сметану з молоком в окремій ємності;
  • додати цю суміш до картоплі перед самою подачею страви.

Варто враховувати, що пюре, заправлене сметаною, потрібно з'їсти одразу після приготування. Зберігати його не варто навіть в холодильнику. Адже вже за пару годин у гарніру з'явиться неприємна кислинка.


Суспільство
Частину людей постійно тягне одне до одного. Нерідко вони не можуть цього пояснити. Втім, потяг дуже і дуже сильний.Риби та РакУ цих знаків зодіаку спільна стихія – Вода. Вони неймовірно розуміють ...
Пригоди
Розпочалася шістсот вісімдесят шоста доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. За добу ворог завдав 5 ракетних та 52 авіаційних удари (застосувавши 3 ударних БпЛА т...
Суспільство
Станом на 10 січня Україна продовжує боротися з російськими окупантами та ліквідовувати особовий склад орків і їх техніку. За добу українські військові ліквідували 800 рашистів. Як повідомляє ...
Кримінал
Патрулюючи вулицю Засумську, патрульні роти тактико-оперативного реагування (ТОР) виявили чоловіка, який порушував публічний порядок.Під час перевірки особи 37-річного громадянина охоронці порядку ...