Сегодня:
Последние записи
Нагода спричинила обледеніння проводів, падіння дерев та пориви електроліній. На Дніпропетровщині енергетики працюють у посиленому режимі. За останню добу світло повернули у майже 24 тисячі домівок...
На 10 січня, Національний банк України встановив офіційний курс гривні до американського долара на рівні 38,23 грн. Курс долара виріс на 3 коп. Курс євро встановлений на рівні 41,82 грн. Він виріс ...
Сьогодні зранку, 10 січня, у Чорному морі на бойовому чергуванні перебувають два рашиські кораблі.Як повідомляє пресслужба ВМС, серед них відсутні ракетоносії.В Азовському морі перебуває один ворож...
Модернізований ЦНАП у Полтаві працює близько двох тижнів. За цей час люди вже отримали майже 2 тисячі адміністративних послуг у безбарʼєрному просторі.Про це 9-го січня повідомляє пресслужба Полтав...
Женская энергия - сайт для женщин
Баннер

Багато хто робить так, хоча це неправильно: чому не можна ламати спагеті перед приготуванням

2023-08-25 17:12:06
Источник: https://www.5692.com.ua/

Багато хто робить так, хоча це неправильно: чому не можна ламати спагеті перед приготуванням

Спагеті – це вид макаронних виробів родом з Італії, який широко має багато варіантів подачі та використовується у багатьох стравах. Проте лише одна, здавалось би, незначна деталь при приготуванні цих довгих макаронів здатна зіпсувати всю страву. І цієї помилки припускаються багато господинь.

У жодному разі не можна розламувати спагеті навпіл чи ще на менші частини перед тим, як класти у киплячу воду. Такий спосіб підготовки продукту точно не оцінили би італійці, адже на батьківщині спагеті це не припустимо.

Чому не варто ламати спагеті перед варінням

Як пояснюють експерти, перша причина – складність подальшого споживання страви. Якщо спагеті довгі, їх легко намотувати на вилку, а з короткими зробити це вже майже неможливо.

Перша причина – такі спагеті складно вживати, довгі легко намотуються на вилку, а з короткими зробити це складніше.

Крім того, через ламання таких макаронів погіршується їхній смак, текстура та насиченість. Розламані спагеті часто переварюються, втрачають форму та змінюють розмір.

Це пояснюється тим, що при порушенні цілісності виробів з них швидше виділяється крохмаль. Тому спагеті злипається та набуває неапетитного вигляду. Це друга важлива причина, чому не варто їх ламати.


Суспільство
Частину людей постійно тягне одне до одного. Нерідко вони не можуть цього пояснити. Втім, потяг дуже і дуже сильний.Риби та РакУ цих знаків зодіаку спільна стихія – Вода. Вони неймовірно розуміють ...
Пригоди
Розпочалася шістсот вісімдесят шоста доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. За добу ворог завдав 5 ракетних та 52 авіаційних удари (застосувавши 3 ударних БпЛА т...
Суспільство
Станом на 10 січня Україна продовжує боротися з російськими окупантами та ліквідовувати особовий склад орків і їх техніку. За добу українські військові ліквідували 800 рашистів. Як повідомляє ...
Кримінал
Патрулюючи вулицю Засумську, патрульні роти тактико-оперативного реагування (ТОР) виявили чоловіка, який порушував публічний порядок.Під час перевірки особи 37-річного громадянина охоронці порядку ...