Сало - один із найпопулярніших продуктів в Україні, який необхідно правильно зберігати.
Незважаючи на те, що такий продукт зазвичай з'їдається досить швидко, в теплу пору року необхідно особливо дотримуватися правил зберігання.
На це часте запитання є досить проста відповідь. Залежить вона від того, наскільки швидко цей продукт закінчується саме у вашому домі.
Сире сало зберігатиметься в морозильній камері терміном близько 2 місяців, водночас копчене сало в холодильнику може зберігатися і близько 3 місяців.
Сало, як і практично будь-який інший продукт, найкраще ізолювати від навколишнього середовища та інших продуктів. Зробити це дуже просто - помістіть сало в пакет і загорніть так, щоб до нього не потрапляло повітря. Це допоможе зберегти продукт якомога довше.
Давно відомо, що заморожування продуктів сприяє збільшенню їхнього терміну зберігання, і сало в цьому разі - не виняток.
Однак для того, щоб зберегти копчене сало якісним - необхідно перед морозильною камерою обгорнути його в три шари фольги.