Сегодня:
Последние записи
Нагода спричинила обледеніння проводів, падіння дерев та пориви електроліній. На Дніпропетровщині енергетики працюють у посиленому режимі. За останню добу світло повернули у майже 24 тисячі домівок...
На 10 січня, Національний банк України встановив офіційний курс гривні до американського долара на рівні 38,23 грн. Курс долара виріс на 3 коп. Курс євро встановлений на рівні 41,82 грн. Він виріс ...
Сьогодні зранку, 10 січня, у Чорному морі на бойовому чергуванні перебувають два рашиські кораблі.Як повідомляє пресслужба ВМС, серед них відсутні ракетоносії.В Азовському морі перебуває один ворож...
Модернізований ЦНАП у Полтаві працює близько двох тижнів. За цей час люди вже отримали майже 2 тисячі адміністративних послуг у безбарʼєрному просторі.Про це 9-го січня повідомляє пресслужба Полтав...
Женская энергия - сайт для женщин
Баннер

Про цей лайфхак знають не всі господині: як підсмажити цибулю, щоб вона стала хрусткою, золотистою і не підгоріла

2023-03-15 19:23:41
Источник: https://www.5692.com.ua/

Про цей лайфхак знають не всі господині: як підсмажити цибулю, щоб вона стала хрусткою, золотистою і не підгоріла

Смажена цибуля – невід'ємний елемент української кухні. Її можна використовувати як складову частину або доповнення до різних страв, а також як самостійну закуску.

Якщо цибуля правильно обсмажена, вона не залишить байдужим жодного гурмана. Але проблема в тому, що страву досить складно приготувати так, щоб вона не підгоріла, набула ідеальної форми і красивого кольору.

Готування на сильному вогні може призвести до того, що цибуля перетвориться на "вуглинки". А якщо, навпаки, обсмажувати її на повільному вогні, то такий процес буде скоріше нагадувати тушкування.

Щоб домогтися потрібного результату і отримати золотисту цибулю з помірним хрустом і приємним ароматом, треба застосувати простий лайфхак.

Що варто зробити перед обсмажуванням

Не треба одразу після нарізки викладати цибулю на пательню. Вона потребує попередньої обробки.

А саме, сирий овоч потрібно змішати з невеликою кількістю борошна.

Для цього краще взяти глибоку ємність з кришкою (наприклад, каструлю). У посуд потрібно покласти борошно, дотримуючись такого співвідношення: на кілограм цибулі взяти 3-4 столові ложки борошна.

Далі слід закрити ємність кришкою і ретельно потрясти, щоб борошно добре розмішалось із цибулею.

Отримана суміш викладається на пательню з розпеченою рослинною олією, причому обсмажування варто здійснювати на сильному вогні. Завдяки лайфхаку цибуля не підгорить і вийде дуже апетитною.


Суспільство
Частину людей постійно тягне одне до одного. Нерідко вони не можуть цього пояснити. Втім, потяг дуже і дуже сильний.Риби та РакУ цих знаків зодіаку спільна стихія – Вода. Вони неймовірно розуміють ...
Пригоди
Розпочалася шістсот вісімдесят шоста доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. За добу ворог завдав 5 ракетних та 52 авіаційних удари (застосувавши 3 ударних БпЛА т...
Суспільство
Станом на 10 січня Україна продовжує боротися з російськими окупантами та ліквідовувати особовий склад орків і їх техніку. За добу українські військові ліквідували 800 рашистів. Як повідомляє ...
Кримінал
Патрулюючи вулицю Засумську, патрульні роти тактико-оперативного реагування (ТОР) виявили чоловіка, який порушував публічний порядок.Під час перевірки особи 37-річного громадянина охоронці порядку ...