Сегодня:
Последние записи
Нагода спричинила обледеніння проводів, падіння дерев та пориви електроліній. На Дніпропетровщині енергетики працюють у посиленому режимі. За останню добу світло повернули у майже 24 тисячі домівок...
На 10 січня, Національний банк України встановив офіційний курс гривні до американського долара на рівні 38,23 грн. Курс долара виріс на 3 коп. Курс євро встановлений на рівні 41,82 грн. Він виріс ...
Сьогодні зранку, 10 січня, у Чорному морі на бойовому чергуванні перебувають два рашиські кораблі.Як повідомляє пресслужба ВМС, серед них відсутні ракетоносії.В Азовському морі перебуває один ворож...
Модернізований ЦНАП у Полтаві працює близько двох тижнів. За цей час люди вже отримали майже 2 тисячі адміністративних послуг у безбарʼєрному просторі.Про це 9-го січня повідомляє пресслужба Полтав...
Женская энергия - сайт для женщин
Баннер

Суботній рецепт: рибний паприкаш

2023-03-11 10:32:18
Источник: https://www.0462.ua/

Суботній рецепт: рибний паприкаш

Паприкаш – страва австрійської та угорської кухні. Паприкаш готують із «світлого» м’яса – телятини, ягнятини, курятини чи білої риби.

Основними інгредієнтами паприкашу є м’ясо, паприка та сметана, попри це часто додають овочі – моркву, томати, цибулю, солодкий перець.

Рецептів паприкашу є дуже багато, кожна господиня (чи господар) має власні секрети його приготування…

Оригінальний паприкаш готують в казані на відкритому вогнищі. Сьогодні ж ми з вами приготуємо домашній варіант паприкашу – рибний домашній паприкаш

Для приготування рибного паприкашу можна використовувати Будь-яку білу рибу – сиру, копчену (лише гарячого копчення), або половину порції сирої, половину копченої.

Паприкаш готуємо лише з рибного філе (без кісточок і шкіри).

Радимо спробувати рибний паприкаш і гарячим, і холодним.

Суботній рецепт: рибний паприкаш, фото-1

Інгредієнти

  • Скумбрія копчена (або сира, або навпіл копченої і сирої) – 600 г (можна використати будь-яку вашу улюблену рибу).
  • Рис – 200 г.
  • Сметана – 1 склянка (можна замінити склянкою овочевого бульйону).
  • Цибуля – 3 штуки (близько 450 г).
  • Морква – 2 штуки (250-300 г).
  • Олія – 6 ст.л.
  • Томатна паста – 5 ст.л.
  • Паприка солодка – 3 ст.л.
  • Перець чилі – 1 ч.л.
  • Сіль -1/2 ч.л.
  • Перець – ½ ч.л.

Приготування

Рис промиваємо, та варимо до готовності.

З копченої скумбрії виймаємо усі кісточки та знімаємо шкірку, ділимо «м’ясо» на дрібніші шматки.

Якщо використовуємо сиру рибу, то ріжемо філе на невеликі шматки.

Цибулю дрібно ріжемо, моркву тремо на грубій тертці.

В казан вливаємо олію, добре прогріваємо, висипаємо цибулю, просмажуємо до м’якості, додаємо моркву. Якщо готуємо паприка з сирою рибою, додаємо ще й рибу.

Вливаємо в казан склянку сметани, накриваємо кришкою, та тушкуємо на малому вогні 15-20 хвилин.

Під кінець приготування додаємо томатну пасту, паприку, перець, добре вимішуємо. Додаємо рис та рибу (якщо використовуємо копчену), ще раз обережно все вимішуємо. За потреби ще солимо та перчимо.

Знімаємо паприка з вогню. Залишаємо трішки охолодитися. Такий паприка добре смакує гарячим та холодним.

Смачного!


Суспільство
Частину людей постійно тягне одне до одного. Нерідко вони не можуть цього пояснити. Втім, потяг дуже і дуже сильний.Риби та РакУ цих знаків зодіаку спільна стихія – Вода. Вони неймовірно розуміють ...
Пригоди
Розпочалася шістсот вісімдесят шоста доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. За добу ворог завдав 5 ракетних та 52 авіаційних удари (застосувавши 3 ударних БпЛА т...
Суспільство
Станом на 10 січня Україна продовжує боротися з російськими окупантами та ліквідовувати особовий склад орків і їх техніку. За добу українські військові ліквідували 800 рашистів. Як повідомляє ...
Кримінал
Патрулюючи вулицю Засумську, патрульні роти тактико-оперативного реагування (ТОР) виявили чоловіка, який порушував публічний порядок.Під час перевірки особи 37-річного громадянина охоронці порядку ...