Сегодня:
Последние записи
Нагода спричинила обледеніння проводів, падіння дерев та пориви електроліній. На Дніпропетровщині енергетики працюють у посиленому режимі. За останню добу світло повернули у майже 24 тисячі домівок...
На 10 січня, Національний банк України встановив офіційний курс гривні до американського долара на рівні 38,23 грн. Курс долара виріс на 3 коп. Курс євро встановлений на рівні 41,82 грн. Він виріс ...
Сьогодні зранку, 10 січня, у Чорному морі на бойовому чергуванні перебувають два рашиські кораблі.Як повідомляє пресслужба ВМС, серед них відсутні ракетоносії.В Азовському морі перебуває один ворож...
Модернізований ЦНАП у Полтаві працює близько двох тижнів. За цей час люди вже отримали майже 2 тисячі адміністративних послуг у безбарʼєрному просторі.Про це 9-го січня повідомляє пресслужба Полтав...
Женская энергия - сайт для женщин
Баннер

Дубль Сікана та гол Степаненко: «Шахтар» в УПЛ розгромив «Минай», - ФОТО, ВІДЕО

2023-02-28 23:49:05
Источник: https://www.62.ua/

Дубль Сікана та гол Степаненко: «Шахтар» в УПЛ розгромив «Минай», - ФОТО, ВІДЕО

Сьогодні, 28 лютого в перенесеному матчі 9-го туру Прем’єр-ліги «Шахтар» у Львові зустрічався з «Минаєм».

Головний тренер «гірників» Ігор Йовічевіч зробив кілька змін у стартовому складі порівняно з попередньою грою команди в Ренні: у центрі захисту вийшов Ярослав Ракіцький, для якого це перший офіційний матч після повернення до клубу, у середині поля зіграв Невен Джурасек, а на позиції нападника діяв Данило Сікан, інформує пресслужба донецького клубу.

Тайм відкритого футболу



Натхненні поверненням на український стадіон після тримісячної перерви, донеччани від перших хвилин узялися атакувати: і якщо в першому небезпечному епізоді Ракіцькому забракло сантиметрів, аби забити після кутового, то на 8-й хвилині ще одну подачу з корнера від Судакова влучним ударом головою завершив Тарас Степаненко – 0:1.

Дубль Сікана та гол Степаненко: «Шахтар» в УПЛ розгромив «Минай», - ФОТО, ВІДЕО, фото-1

Ужгородці спробували одразу відповісти, але Трубін у ближньому двобої не дозволив переграти себе Вишневському.

Дубль Сікана та гол Степаненко: «Шахтар» в УПЛ розгромив «Минай», - ФОТО, ВІДЕО, фото-2

Натомість «оранжево-чорні» на 15-й хвилині подвоїли перевагу: прострільну передачу Матвієнка до воротарського в дотик замкнув Данило Сікан – 0:2.

Дубль Сікана та гол Степаненко: «Шахтар» в УПЛ розгромив «Минай», - ФОТО, ВІДЕО, фото-3

Команди продовжували йти вперед та обмінюватися моментами, і в середині тайму номінальним господарям навіть вдалося відіграти один м’яч – Воробчак відзначився з-за меж штрафного майданчика.

Дубль Сікана та гол Степаненко: «Шахтар» в УПЛ розгромив «Минай», - ФОТО, ВІДЕО, фото-4

Однак останнє слово в першій половині було за підопічними Ігора Йовічевіча: на 40-й хвилині Конопля забрав м’яч у суперника і був збитий у карній зоні, а Георгій Судаков впевнено реалізував пенальті – 1:3.

Дубль Сікана та гол Степаненко: «Шахтар» в УПЛ розгромив «Минай», - ФОТО, ВІДЕО, фото-5



Дубль Сікана, дебют Гочолеішвілі та Келсі в УПЛ

Після перерви «Шахтар» продовжував контролювати гру, але вже не форсував події. Непоганий шанс мав Зубков – його потужний дальній постріл парирував Бандура.

Дубль Сікана та гол Степаненко: «Шахтар» в УПЛ розгромив «Минай», - ФОТО, ВІДЕО, фото-6

Четвертий гол гостей трапився на 60-й хвилині, коли Зубков з правого флангу віддав до штрафного на Данила Сікана, а той пробив під ближню стійку – 1:4.

Дубль Сікана та гол Степаненко: «Шахтар» в УПЛ розгромив «Минай», - ФОТО, ВІДЕО, фото-7

Одразу після цього автора дубля на полі замінив новачок клубу Кевін Келсі, а разом з ним дебютував Георгій Гочолеішвілі.

Дубль Сікана та гол Степаненко: «Шахтар» в УПЛ розгромив «Минай», - ФОТО, ВІДЕО, фото-8

Венесуельський форвард активно увійшов у гру і мав кілька нагод: його удар головою з навіса Коноплі взяв голкіпер, а потім Келсі замикав крос Матвієнка зліва, проте знову ужгородців урятував Бандура.

Дубль Сікана та гол Степаненко: «Шахтар» в УПЛ розгромив «Минай», - ФОТО, ВІДЕО, фото-9

Можливість відзначитися мав Єгор Назарина, та його постріл зі штрафного пролетів повз дев’ятку. У компенсований час воротар потягнув удар Топалова, а добивання Коноплі прийшлося в поперечину.

4:1 – «Шахтар» розпочинає весняну частину УПЛ з перемоги над «Минаєм».

У неділю, 5 березня, на «гірників» чекає матч чемпіонату України з «Металістом 1925». Гра також проходитиме на «Арені Львів» та розпочнеться о 14:00.

«Минай» (Ужгород) – «Шахтар» (Донецьк) – 1:4 (1:3)

Львів, «Арена Львів», без глядачів

Голи: 0:1 Степаненко (8), 0:2 Сікан (15), 1:2 Воробчак (31), 1:3 Судаков (40, пен.), 1:4 Сікан (60)

«Шахтар»: Трубін, Конопля, Бондар, Ракіцький (Топалов, 61), Матвієнко, Степаненко (к) (Назарина, 67), Бондаренко, Джурасек, Судаков (Петряк, 79), Зубков (Гочолеішвілі, 61), Сікан (Келсі, 61)


Суспільство
Частину людей постійно тягне одне до одного. Нерідко вони не можуть цього пояснити. Втім, потяг дуже і дуже сильний.Риби та РакУ цих знаків зодіаку спільна стихія – Вода. Вони неймовірно розуміють ...
Пригоди
Розпочалася шістсот вісімдесят шоста доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. За добу ворог завдав 5 ракетних та 52 авіаційних удари (застосувавши 3 ударних БпЛА т...
Суспільство
Станом на 10 січня Україна продовжує боротися з російськими окупантами та ліквідовувати особовий склад орків і їх техніку. За добу українські військові ліквідували 800 рашистів. Як повідомляє ...
Кримінал
Патрулюючи вулицю Засумську, патрульні роти тактико-оперативного реагування (ТОР) виявили чоловіка, який порушував публічний порядок.Під час перевірки особи 37-річного громадянина охоронці порядку ...