Сегодня:
Последние записи
Нагода спричинила обледеніння проводів, падіння дерев та пориви електроліній. На Дніпропетровщині енергетики працюють у посиленому режимі. За останню добу світло повернули у майже 24 тисячі домівок...
На 10 січня, Національний банк України встановив офіційний курс гривні до американського долара на рівні 38,23 грн. Курс долара виріс на 3 коп. Курс євро встановлений на рівні 41,82 грн. Він виріс ...
Сьогодні зранку, 10 січня, у Чорному морі на бойовому чергуванні перебувають два рашиські кораблі.Як повідомляє пресслужба ВМС, серед них відсутні ракетоносії.В Азовському морі перебуває один ворож...
Модернізований ЦНАП у Полтаві працює близько двох тижнів. За цей час люди вже отримали майже 2 тисячі адміністративних послуг у безбарʼєрному просторі.Про це 9-го січня повідомляє пресслужба Полтав...
Женская энергия - сайт для женщин
Баннер

ТОП-10 найдешевших квартир для оренди в Києві: які умови для проживання пропонують

2023-02-16 16:03:46
Источник: https://www.44.ua/

ТОП-10 найдешевших квартир для оренди в Києві: які умови для проживання пропонують

Не зважаючи на регулярні ракетні обстріли, часті повітряні тривоги та казкові мрії армії рф про захоплення Києва, попит на оренду житла в місті не зник. Переселенці, студенти, люди, яким треба приїхати до Києва у справах, а також просто кияни, які не мають власної квартири та великого бюджету - потреба у житлі зберігається у будь-які часи.

Журналісти 044.ua проаналізували ринок оренди нерухомості в Києві та дізналися, які квартири та умови пропонують за бюджет у 5 тисяч гривень.

Зазначимо, що при невеликому бюджеті доведеться обирати з-поміж квартир, які давно потребують ремонту, із старими меблями та далеко від метро.

Перший варіант в нашій добірці – це 1 кімната в гуртожитку на 5-му поверсі, в Святошинському районі столиці, з усіма необхідними меблями та технікою. Санвузол та кухня спільні, після ремонту. Загальний стан квартири – хороший.

Оренда квартири у Святошинському районіОренда квартири у Святошинському районі

Також в оголошенні зазначено, що можна заселитись з дітьми та тваринами.

Оренда квартири у Святошинському районіОренда квартири у Святошинському районі

Вартість оренди: 2000 гривень + комісія 50% від вартості оренди одноразово. Інформації щодо оплати комунальних послуг немає.

Здається в оренду 1 кімнатна квартира у Дніпровському районі на 3 поверсі цегляного будинку.

Оренда квартири у Дніпровському районіОренда квартири у Дніпровському районі

В оголошенні вказано, що квартира має житловий стан, є необхідні меблі і техніка. В кімнаті двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом, диванчик, шафа і стінка корпусна. На всіх вікнах поміняні металопластикові пакети, а балкон незасклений.

Оренда квартири у Дніпровському районіОренда квартири у Дніпровському районі

На кухні газова плита, стіл, стільці, пральна машина, в коридорі холодильник. Також зазначено, що в квартирі проведено інтернет, є роутер, броньовані двері.

Оренда квартири у Дніпровському районіОренда квартири у Дніпровському районі

Вартість оренди: 4800 грн (можливий торг) + к.п.+ заставна сума 4500 грн ( можна оговорити розбиття частинами) + комісія рієлтора 50 %.

Ми маємо Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua». Долучайтесь та читайте. Там ми публікуємо ще більше важливих та актуальних новин Києва, області та України.

Наступний варіант – це двокімнатна квартира без ремонту в Деснянському районі столиці.

Оренда квартири в КиєвіОренда квартири в Києві

Автор оголошення вказав, що в квартирі є необхідні меблі та 5 спальних місць, з техніки: телевізор та газова плита з духовкою в нормальному стані.

Оренда квартири в КиєвіОренда квартири в Києві

Крім того, зазначено, що кімнати суміжні. Є газ, гаряча вода, опалення. В квартирі є телевізор, кабельне тб, ліжко, посуд. Загальний стан квартири - потрібен косметичний ремонт. Торг доречний, надання документів.

Оренда квартири в КиєвіОренда квартири в Києві

Також можливе заселення з дітьми та тваринами.

Вартість оренди: 3400 гривень. Інформації щодо оплати комунальних послуг немає.

В оренду здається однокімнатна квартира на 3-му поверсі в Дніпровському районі Києва. До станції метро «Дарниця» 20 хвилин, а поруч знаходиться Дарницька площа.

Оренда квартири у КиєвіОренда квартири у Києві

Зазначено, що кухня має площу 6.5м2, а кімната – 15.5м2. Санвузол суміжний, балкон засклений.

Проте також вказано, що житло немебльоване, але встановлена пральна машина. В квартирі є газ, гаряча вода – централізована. Є опалення. Загальний стан квартири – задовільний.

Оренда квартири у КиєвіОренда квартири у Києві

Вартість оренди:4500 гривень + комунальні послуги + комісія рієлтора – 50%.

В оренду здається однокімнатна квартира на 7-му поверсі в Оболонському районі столиці. Поруч з будинком магазини, супермаркети, зупинки транспорту, паркова зона, паркова, ринок.

Оренда квартири у столиціОренда квартири у столиці

В оголошені зазначено, що с\в роздільний, кахель, балкон із кухні засклений. В квартирі є холодильник, пральна машина, гарнітурні меблі. Квартира у хорошому стані. Тиха, затишна, комфортна для проживання. Також проведено Інтернет.

Оренда квартири у столиціОренда квартири у столиці

Вартість оренди:4500 + комунальні послуги.

В Деснянському районі Києва здається в оренду однокімнатна квартира на 11-му поверсі.

Оренда квартири у Деснянському районі столиціОренда квартири у Деснянському районі столиціОренда квартири у Деснянському районі столиці

Автор оголошення зазначив, що в квартирі є меблі та побутова техніка, пральна машина, холодильник, бойлер, кондиціонер, а балкон застеклен та встановлені металопластикові вікна. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, розважальні заклади, супермаркет.

Крім того, вказано, що в квартирі немає газу, а кухонна плита електрична, гаряча вода – електричний бойлер, опалення – центральне. Також єзасклені балкон і лоджія. Також в квартирі є кабельне тб, шафа, холодильник, ліжко, пральна машина, мікрохвильовка, кондиціонер.

Оренда квартири у Деснянському районі столиціОренда квартири у Деснянському районі столиці

Можна заселитися з дітьми та тваринами.

Вартість оренди: 4200 + комісія за послуги рієлтора – 50 %. Інформації щодо оплати комунальних послуг немає.

Здається в оренду велика кімната-квартира в гуртожитку під ключ у відмінному стані. До станцій метро «Чернігівська», «Дарниця», «Лісова», «Лівобережна» їхати 10 хвилин.

Оренда квартириОренда квартири

Зазначено, що у кімнаті зроблено ремонт, встановлено склопакети та броньовані двері та поклеєні свіжі шпалери. Також вказано, що житло мебльоване, є нове двоспальне ліжко, новий холодильник,телевізор, мікрохвильова піч, холодильник, чайник, пральна автомат та проведено Інтернет.

Оренда квартириОренда квартири

Крім того, у квартирі є газ, гаряча вода, а також опалення.

Власник також не проти, щоб у квартиру заселились з дітьми або тваринами.

Вартість оренди: 3000 гривень + комунальні послуги + комісія за послуги 50 %.

Наступний варіант – це однокімнатна квартира на 5-му поверсіу Дніпровському районі столиці. Поруч магазини, супермаркети, зона відпочинку.

Оренда помешканняОренда помешкання

В оголошенні вказано, що у квартирі с\в поєднаний, балкон засклений, а також є холодильник, пральна машина, гарнітурні меблі. Крім того, є газ, гаряча вода – централізована, а опалення – центральне.

Оренда помешканняОренда помешкання

Вартість оренди: 4100 гривень + комунальні послуги.

Пропонується для оренди двокімнатна квартира розташована у Дніпровському районі столиці. Поруч ТЦ «Квадрат», супермаркети «Фора», «Варус», «Фуршет», озеро, мальовнича зона відпочинку, платна стоянка автомобілів, м. Лівобережна 15 хвилин транспортом.

Оренда житла у КиєвіОренда житла у Києві

Вказано, що помешкання тепле та світле, мебльоване, зі склопакетами та заскленим балконом. З техніки є холодильник, газова плита з духовкою, телевізор. Крім того, можна заселитися з дітьми та тваринами.

Оренда житла у КиєвіОренда житла у Києві

Також є газ, гаряча вода – централізована, а опалення – центральне.

Вартість оренди: 4000 гривень.

І останній та найдорожчий варіант в нашій добірці – це однокімнатна квартира на 6-му поверсі на Відрадному. До метро Берестейська, КПІ 10-15 хвилин транспортом. Поруч супермаркети, аптеки, ресторани, дитячі садочки, майданчики, школи, поліклініка, трамвай, футбольне поле та парк.

Оренда квартири у столиціОренда квартири у столиці

В оголошенні вказано, що у квартирі встановлено сучасну техніку та необхідні меблі, є балкон, газ, гаряча вода централізована, опалення центральне. Також є кабельне тб, шафа, холодильник, пральна машина, мікрохвильова піч, лічильники, душова кабіна.

Оренда квартири у столиціОренда квартири у столиці

Ідеально підходить для проживання 1-2 людей. Заселитися можна з дорослою дитиною.

Вартість оренди:5000 гривень + комунальні послуги + комісія за послуги 50 %.

Також ми писали про те, що проаналізували платформу ОЛХ та знайшли та підготували добірку ТОП-7 найдешевших будинків в довгострокову оренду у Києва з орендною платою до 5 тис грн на місяць. Крім того, дізнались, на які умови можна розраховувати за ці гроші.

Крім того, розповідали, що аналітики додатку для пошуку нерухомості Bird порівняли ціни на оренду квартир у двох найбільших містах і були вражені результатами. Виявилося, що ціни у Львові на оренду житла значно перевищують столичні.


Суспільство
Частину людей постійно тягне одне до одного. Нерідко вони не можуть цього пояснити. Втім, потяг дуже і дуже сильний.Риби та РакУ цих знаків зодіаку спільна стихія – Вода. Вони неймовірно розуміють ...
Пригоди
Розпочалася шістсот вісімдесят шоста доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. За добу ворог завдав 5 ракетних та 52 авіаційних удари (застосувавши 3 ударних БпЛА т...
Суспільство
Станом на 10 січня Україна продовжує боротися з російськими окупантами та ліквідовувати особовий склад орків і їх техніку. За добу українські військові ліквідували 800 рашистів. Як повідомляє ...
Кримінал
Патрулюючи вулицю Засумську, патрульні роти тактико-оперативного реагування (ТОР) виявили чоловіка, який порушував публічний порядок.Під час перевірки особи 37-річного громадянина охоронці порядку ...