Сегодня:
Последние записи
Нагода спричинила обледеніння проводів, падіння дерев та пориви електроліній. На Дніпропетровщині енергетики працюють у посиленому режимі. За останню добу світло повернули у майже 24 тисячі домівок...
На 10 січня, Національний банк України встановив офіційний курс гривні до американського долара на рівні 38,23 грн. Курс долара виріс на 3 коп. Курс євро встановлений на рівні 41,82 грн. Він виріс ...
Сьогодні зранку, 10 січня, у Чорному морі на бойовому чергуванні перебувають два рашиські кораблі.Як повідомляє пресслужба ВМС, серед них відсутні ракетоносії.В Азовському морі перебуває один ворож...
Модернізований ЦНАП у Полтаві працює близько двох тижнів. За цей час люди вже отримали майже 2 тисячі адміністративних послуг у безбарʼєрному просторі.Про це 9-го січня повідомляє пресслужба Полтав...
Женская энергия - сайт для женщин
Баннер

Роками робили це неправильно: в інтернеті обговорили правильний спосіб розбиття яєць

2022-11-17 20:12:43
Источник: https://www.5692.com.ua/

Роками робили це неправильно: в інтернеті обговорили правильний спосіб розбиття яєць

Омлет, яєчня та інші сніданки з яєць - цілком рутинна справа. А чи помічали ви, яким способом ви розбиваєте яйця? Це роблять усі по-різному.

У зв'язку з цим в інтернеті виникли суперечки на тему того, як правильно. Ми зібрали головні тези цих обговорень.

Не можна розбивати яйця об сковороду

  • Перша причина

Робити так не варто тому, що так краї сковороди стають брудними. Під час приготування білок прилипне до посуду. Усе це призведе до того, що вам доведеться докласти більше зусиль, щоб відтерти все прилипле. А це негативно позначиться на стані поверхні.

  • Друга причина

У сирих яйцях, цілком імовірно, можуть бути патогенні бактерії - сальмонела. Не важко здогадатися, що ні до чого хорошого вона не призведе. У момент розбиття яйця можуть бути бризки. Бактерії будуть скрізь.

  • Третя причина

Шкаралупа може потрапити на сковороду. Результат легко виправити, але все одно не приємно.

Чому не можна розбивати ножем

Причина все в тій же шкаралупі. Насправді, цей спосіб не такий поганий. Все одно користувачі зійшлися на тому, що він не ідеальний.

Як правильно розбивати яйця

Переглядаючи кулінарні блоги, багато хто помітив, що шефи б'ють яйце об яйце. Так немає бризок і не відлітає шкаралупа. Головне, про що треба пам'ятати - помити яйця перед приготуванням.


Суспільство
Частину людей постійно тягне одне до одного. Нерідко вони не можуть цього пояснити. Втім, потяг дуже і дуже сильний.Риби та РакУ цих знаків зодіаку спільна стихія – Вода. Вони неймовірно розуміють ...
Пригоди
Розпочалася шістсот вісімдесят шоста доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. За добу ворог завдав 5 ракетних та 52 авіаційних удари (застосувавши 3 ударних БпЛА т...
Суспільство
Станом на 10 січня Україна продовжує боротися з російськими окупантами та ліквідовувати особовий склад орків і їх техніку. За добу українські військові ліквідували 800 рашистів. Як повідомляє ...
Кримінал
Патрулюючи вулицю Засумську, патрульні роти тактико-оперативного реагування (ТОР) виявили чоловіка, який порушував публічний порядок.Під час перевірки особи 37-річного громадянина охоронці порядку ...