Виїзний майстер-клас для кухарів, помічників кухарів та медичних сестер закладів освіти провели у Кадубовецькій громаді. Їх навчали технології приготування страв згідно з меню Євгена Клопотенка. Про це повідомляє Чернівецька ОДА, пише 0372.ua.
Нагадуємо: У Чернівцях шукають директорів для двох поліклінік
Отримуйте головні новини дня - Telegram або Viber
Тригодинне заняття провели майстри виробничого навчання професійно-технічного училища №8 Марина Гуцул та Олександра Ротар.
Нагадаємо, уже місяць, як у країні, після тривалого перехідного періоду, вповні втілюється реформа шкільного харчування. Дітей годують за оновленими нормативами МОЗ відповідно до рекомендацій Всесвітньої організації охорони здоров’я. І ці зміни викликали жваве обговорення, дискусії та обросли безліччю міфів.
Читайте також: Пробне ЗНО 2022: скільки випускників зареєструвалися та які предмети у ТОПі
У Чернівцях учні 1-4 класів вийшли на очне навчання: де дистанційку продовжено