Сегодня:
Последние записи
Нагода спричинила обледеніння проводів, падіння дерев та пориви електроліній. На Дніпропетровщині енергетики працюють у посиленому режимі. За останню добу світло повернули у майже 24 тисячі домівок...
На 10 січня, Національний банк України встановив офіційний курс гривні до американського долара на рівні 38,23 грн. Курс долара виріс на 3 коп. Курс євро встановлений на рівні 41,82 грн. Він виріс ...
Сьогодні зранку, 10 січня, у Чорному морі на бойовому чергуванні перебувають два рашиські кораблі.Як повідомляє пресслужба ВМС, серед них відсутні ракетоносії.В Азовському морі перебуває один ворож...
Модернізований ЦНАП у Полтаві працює близько двох тижнів. За цей час люди вже отримали майже 2 тисячі адміністративних послуг у безбарʼєрному просторі.Про це 9-го січня повідомляє пресслужба Полтав...
Женская энергия - сайт для женщин
Баннер

Паровые котлеты из цветной капусты и брокколи без мяса

2021-10-17 13:45:06
Источник: https://www.5692.com.ua/

Паровые котлеты из цветной капусты и брокколи без мяса

Если вам надоели жаренные и тяжелые для желудка котлеты, тогда на помощь приходит оригинальный рецепт паровых котлет.

Такая пища приятна на вкус и легко переваривается. Можно совершенно не беспокоиться о лишних килограммах. А еще этот рецепт будет находкой для тех, кто не любит мясо или хочет устроить себе разгрузочный день.

Ингридиены

  • 500г цветной капусты;
  • 100г брокколи;
  • 2 яйца;
  • 6 столовых ложек манной крупы;
  • Зелень (укроп, петрушка);
  • Соль.

Этапы приготовления паровых котлет

1. Цветную капусту и брокколи хорошо промыть и очень мелко нарезать. По итогу должна получиться однородная масса, но это на ваше усмотрение. Если нарезать кусочки чуть крупнее, тогда котлеты будут текстурными.

2. Далее мы берем яйца, они помогут создать клейкую основу для будущих котлет. Вбиваем яйца к капусте и брокколи, а после хорошо перемешиваем.

3. Добавляем в получившуюся массу соль по вкусу, зелень и манку. Манка заменит муку, поэтому можно не беспокоиться о том, что после таких блюд вы наберете пару лишних килограмм. Если масса слишком жидкая – добавить манной крупы. Хорошо перемешиваем все ингредиенты.

4. Начнем формировать котлеты нужной формы и размера, делаем это руками и при необходимости можем смочить их водой. Далее нужно отправить наши котлеты на паровую баню и готовить 20-30мин.

Читайте также: Картофельное пюре: с секретным соусом


Суспільство
Частину людей постійно тягне одне до одного. Нерідко вони не можуть цього пояснити. Втім, потяг дуже і дуже сильний.Риби та РакУ цих знаків зодіаку спільна стихія – Вода. Вони неймовірно розуміють ...
Пригоди
Розпочалася шістсот вісімдесят шоста доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. За добу ворог завдав 5 ракетних та 52 авіаційних удари (застосувавши 3 ударних БпЛА т...
Суспільство
Станом на 10 січня Україна продовжує боротися з російськими окупантами та ліквідовувати особовий склад орків і їх техніку. За добу українські військові ліквідували 800 рашистів. Як повідомляє ...
Кримінал
Патрулюючи вулицю Засумську, патрульні роти тактико-оперативного реагування (ТОР) виявили чоловіка, який порушував публічний порядок.Під час перевірки особи 37-річного громадянина охоронці порядку ...