Саме цей рецепт оладок на кефірі стане на вашій кухні улюбленим. Вони легко і швидко готуються, а ще виходять ароматними й ніжними, пише 0372.ua.
Нагадуємо, ми публікували раніше Рецепти найкращих весняних салатів для буковинців
Їх можна подавати на десерт, до сніданку зі сметаною, згущеним молоком, медом або варенням, свіжими ягодами та фруктами.
Інгредієнти:
– 250 грамів борошна;
– 250 мілілітрів кефіру;
– 3 столові ложки рослинної олії;
– 1 столова ложка цукру;
– 1 чайна ложка цукрової пудри;
– 1 яйце;– 1/2 чайної ложки соди;
– ванільний цукор;
– 20 грамів вершкового масла 82%;– сметана (або згущене молоко);
– сіль.
Отримуйте головні новини дня - Telegram або Viber.
Приготування:
1. Для приготування млинців у мисці з'єднайте кефір з яйцем, ретельно перемішайте.
2. Далі – додайте сіль, цукор, ванільний цукор, соду, перемішайте.
3. Ретельно просійте борошно через сито, щоб не було грудочок, додайте у тісто, перемішайте до однорідної консистенції. Накрийте харчовою плівкою і залиште тісто на 20 хвилин.
4. На розігріту пательню вилийте олію, викладіть столовою ложкою тісто, обсмажте млинці з двох сторін декілька хвилин до рум'яної скоринки.
5. Викладіть на тарілку, змастіть вершковим маслом, задекоруйте цукровою пудрою. Подавайте зі сметаною.
Смачного!
Читайте також: Печиво, що дивує ніжним смаком та легкістю приготування: рецепт буковинським господиням
Найніжніший сметанний пиріг до чаю - стане окрасою кожного столу